Κορονοϊός και Κατασκευή eshop για Ηλεκτρονικό Εμπόριο

ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ 600€ + ΦΠΑ

Ηλεκτρονικό εμπόριο και Κορονοϊός => Μονόδρομος – Όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες!

Την περίοδο που διανύουμε, λόγω της πανδημίας του Covid-19 το online επιχειρείν αποτελεί μονόδρομο και αυτό γιατί το διαδίκτυο μπορεί να δώσει λύσεις σε όσους δεν θέλουν να κάνουν τις αγορές τους από τις φυσικές έδρες καταστημάτων περιορίζοντας έτσι την επαφή τους με πολυσύχναστους χώρους και την επαφή με άλλα άτομα. Φυσικά πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται ότι όλο αυτό θα περάσει γρήγορα και θα επιστρέψουμε σύντομα στους κανονικούς μας ρυθμούς. Σ΄αυτό το σημείο λοιπόν αξίζει να αναφέρουμε ότι έρευνες που αφορούν τις διακοπές των Χριστουγέννων, για παράδειγμα, έχουν δείξει ότι  οι καταναλωτές που αγοράζουν χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις κινητές συσκευές τους  κατά τη διάρκεια των διακοπών έχει παρατηρηθεί να συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτές τις συμπεριφορές και μετά από αυτές τις περιόδους με αποτέλεσμα και η αύξηση του ποσοστού των διαδικτυακών πωλήσεων να παρατηρείται και μετά τις διακοπές.

Ποιο είναι το συμπέρασμα λοιπόν; Η κατασκευή e- shop αναντίρρητα θα σημειώσει μια αύξηση αυτήν την περίοδο δεδομένων των συνθηκών, αλλά η συμπεριφορά των καταναλωτών αυτή την περίοδο θα αφήσει μια τελείως διαφορετική αγορά από αυτήν που υπήρχε προ του κορονοϊού.

Το internet λοιπόν αποτελεί μια θαυμάσια δίοδο προς την αγορά για τους επιχειρηματίες μέσω των διαφόρων eshops / ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Τα παραδείγματα μερικών πελατών μας όπως  www.mybabyland.gr  / www.istante.gr και άλλα (δείτε δείγματα της δουλειάς μας εδώ) που εδώ και μήνες έχουν φτάσει σε σημείο να είναι από τα πιο επιτυχημένα σε πωλήσεις eshop με πολύ μεγάλη αύξηση πωλήσεων, ειδικά τον τελευταίο μήνα, καταδεικνύει την έντονη ανάγκη της αγοράς. Είναι πλέον ανάγκη να επεκταθεί ο κάθε επιχειρηματίας στις διαδικτυακές πωλήσεις.

Σκεφθείτε τον καταναλωτή που δεν θα χρειαστεί να επισκεφθεί το super market και το τοπικό μανάβικο και θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του μέσω της απλής αλλά ευφυούς λύσης που παρέχει ένα eshop. Τα ηλεκτρονικά φαρμακεία φυσικά προβλέπεται να γνωρίσουν μεγάλη αύξηση στις online παραγγελίες τους καθώς και πολλοί άλλοι τομείς. Αλλά πλέον όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται την ανάγκη να φτιάξουν το δικό τους e-shop ή της δικής τους ιστοσελίδα. Καταστήματα ρούχων και υποδημάτων, αντιπροσωπείες ανταλλακτικών, κοσμηματοπωλεία, φροντιστήρια που μπορούν να έχουν τη δική τους εκπαιδευτική πλατφόρμα, κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, καταστήματα με βιολογικά προϊόντα είναι έτοιμα να κάνουν το επόμενο βήμα και να αποκτήσουν τη δική τους δίοδο – εναλλακτική για άλλους, αναγκαστική πλέον για πολλούς- στο αγοραστικό κοινό.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][vcex_heading text=”Κατασκευάζουμε για εσάς γρήγορα το δικό σας eshop μέσα σε 4 μέρες. Επωφεληθείτε από την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου λόγω του lockdown. Ξεκινώντας από 600€ + ΦΠΑ

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop)

Μπορείτε να μείνετε σπίτι αλλά να συνεχίσει να δουλεύει το κατάστημα σας και να πουλάτε τα προϊόντα σας οnLine!

Όσες επιχειρήσεις δεν προσαρμοστούν γρήγορα στην νέα κατάσταση και δεν αποκτήσουν άμεσα το δικό τους κανάλι Online πώλησης για τα προϊόντα τους θα δεχτούν τόσο ισχυρό πλήγμα που ίσως να μην αντέξουν.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ESHOP ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  1. Τρόποι πληρωμής: αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση
  2. Σύστημα ειδοποίησης νέας παραγγελίας με mail
  3. Responsive design συμβατό με όλες τις συσκευές (κινητά, tablets κτλ)
  4. Πλήρη παρουσίαση ανά προϊόν (περιγραφή, τιμή, φωτογραφίες)
  5. Συσχετιζόμενα προϊόντα και ορισμός προϊόντων cross sales και up-sales σε κάθε προϊόν
  6. Αυτόματη διαχείριση αποθεμάτων (stock control)
  7. Σύνδεση στα κοινωνικά δίκτυα
  8. Απεριόριστες σελίδες πληροφοριών όπως όροι χρήσης, τρόποι πληρωμής κ.α
  9. Αριθμός προϊόντων 30, κατηγοριών 3, φίλτρων προϊόντων 1

Έναρξη εργασιών

Επικοινώνησε μαζί μας άμεσα για να ξεκινήσουμε την δημιουργία του δικού σας eshop!