Τεχνική υποστήριξη WordPress - Woocommerce - Hosting WordPress

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια άμεση συνάντηση στον χώρο μας.
Άλκης Σπηλιόπουλος
Web-Core Internet Services
Γρηγορίου Ε' 7 (στο κέντρο του Πύργου Ηλείας)
Σταθερό: 26210 27397
Κινητό: 6973 793929

Το WordPress είναι στατιστικά η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων στον κόσμο. Για να παραμείνει μια σταθερή και ασφαλής πλατφόρμα, πραγματοποιεί κάθε μήνα σχεδόν, 1 τουλάχιστον ενημέρωση (core update), με σκοπό να διορθώσει κενά ασφάλειας και να προσθέσει νέες λειτουργίες.

Ταυτόχρονα με αυτές τις ενημερώσεις του πυρήνα του WordPress, οι εταιρείες που κατασκευάζουν  θέματα ή  Plugins, αναγκαστικά ακολουθούν τις αναβαθμίσεις και προσαρμόζουν τον κώδικα τους στις αλλαγές του κεντρικού πυρήνα ώστε να συμβαδίζουν τα προϊόντα τους με τον πυρήνα του WordPress.

Η τεχνική υποστήριξη που προσφέρει η Web-Core έχει σαν σκοπό να λύσει προβλήματα που προκύπτουν από τις αναβαθμίσεις αυτές, αλλά βασικότερα να κρατήσει ενημερωμένη την ιστοσελίδα WordPress σε μηνιαία βάση, ώστε να προλάβει πιθανά προβλήματα στο μέλλον.

Όπως όλες οι ιστοσελίδες που βασίζονται στο wordpress, έτσι και η δική σας, πρέπει να αναβαθμίζεται συνεχώς. Οι βασικοί λόγοι είναι οι εξής

  1. Να είναι ενημερωμένος ο πηγαίος κώδικας για να αποφύγουμε κενά ασφαλείας και να διασφαλίσουμε την συνεχή λειτουργία της.
  2. Να μένει ενήμερη η σελίδα ώστε να μπορεί στο μέλλον να δεχθεί νέες λειτουργίες που μπορεί να ζητηθούν.
  3. Να διορθώνονται μικρά bugs (μικρο-προβλήματα) που κατά καιρούς παρουσιάζονται στο σύστημα του wordpress.
  4. Να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα. Κάθε νέα έκδοση έρχεται με αρκετές βελτιώσεις απόδοσης που κάνουν το WordPress να τρέχει πιο γρήγορα και αυτό είναι ΠΟΛΥ σημαντικό για την κατάταξη μας στης μηχανές αναζήτησης.

Εάν θέλετε να αναλάβουμε ένα σημαντικό αριθμό εργασιών συντήρησης της WordPress ιστοσελίδας σας, δεν έχετε από το να αγοράσετε μία από τις πολλές υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης του WordPress που προσφέρουμε.