Η Web-Core Internet Services με Εμπειρία 15 Ετών θα σας Αναβαθμίσει το e-Shop & θα σας Αυξήσει τις Πωλήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια άμεση συνάντηση στον χώρο μας.

Άλκης Σπηλιόπουλος
Web-Core Internet Services
Γρηγορίου Ε' 7 (στο κέντρο του Πύργου Ηλείας)
Σταθερό: 26210 27397
Κινητό: 6973 793929

Με την online διαφήμιση στο Google μπορούμε να παρουσιάσουμε την επιχείρηση σας στην Πρώτη Σελίδα Του Google κερδίζοντας άμεσα στοχευμένη επισκεψιμότητα και περισσότερες πωλήσεις. Στη διαφήμιση Google AdWords ορίζετε τις λέξεις-κλειδιά για τις οποίες θα εμφανίζεται η διαφήμιση, και πληρώνετε μόνο όταν κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας, δίνοντας ένα μικρό ποσό μερικών cents. Το καλό λοιπόν με αυτόν τον τρόπο είναι ότι χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος κάνει κλίκ στην διαφήμισή σας και επισκέπτεται το δικτυακό σας τόπο και όχι όταν απλά βλέπει τη διαφήμισή σας. Δεν πληρώνετε σε περίπτωση που κάποιος δει την διαφήμιση αλλά δεν κάνει κλικ.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το ποσό που πληρώνετε την ημέρα το ορίζετε εσείς, ώστε να μη ξεπερνάτε το διαφημιστικό σας budget.

Στο σημείο αυτό μπορεί να αναρωτηθείτε τι ξεχωρίζει μια επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια από μια ερασιτεχνική διαφημιστική καμπάνια;

Η απάντηση είναι πως μια επαγγελματικά σχεδιασμένη διαφημιστική καμπάνια, μπορεί να σας φέρει με το ίδιο διαφημιστικό budget:

  • πιο στοχευμένη επισκεψιμότητα – άρα και υψηλότερες πιθανότητες για πωλήσεις
  • χαμηλότερο κόστος ανα κλικ – άρα περισσότερη επισκεψιμότητα με τα ίδια χρήματα
  • καλύτερες κατατάξεις στη διαφήμιση – άρα περισσότερα κλικ και περισσότερο κύρος για την επιχείρησή σας

Άμεσο επακόλουθο λοιπόν μιας αποτελεσματικής καμπάνιας PPC είναι η αύξηση της κερδοφορίας.

Αν και πολλοί είναι αυτοί που μπορούν να αναλάβουν να στήσουν το Adwords για σας, πρέπει να προσέξετε την εξής διαφορά. Δεν αναλαμβάνουμε να στήσουμε απλά μια καμπάνια στο Google Adwords… Στη Web Core Internet Services στήνουμε επαγγελματικά τη διαφημιστική σας καμπάνια στο Google Adwords, με βάση τα κριτήρια απόδοσης που προαναφέραμε (νέοι πελάτες-αύξηση κερδοφορίας) και σας υποστηρίζουμε σε κάθε διαφημιστική σας ενέργεια. Σεβόμαστε το διαφημιστικό σας budget γνωρίζοντας πως ακόμα και αν εξοικονομηθούν μόνο 50€ το μήνα, το ποσό αυτό μεταφράζεται σε 600€ λιγότερα έξοδα για σας το χρόνο.