Ενημερώσεις wordpess και συντήρηση ιστοσελίδας | Ποίοι είναι οι λόγοι που πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι ενημερωμένο

5 βασικοί λόγοι για να κρατάμε το WordPress μας ενημερωμένο

Ωραία!! Κατασκευάσατε την ιστοσελίδα σας με το CMS WordPress! Και τώρα τι?

Ακριβώς όπως το αξιόπιστο smartphone σας ή τα Windows (το λογισμικό στον υπολογιστή σας), οι ιστοτόποι χρειάζονται τακτικές ενημερώσεις για να διασφαλιστεί η διατήρηση υψηλών επιπέδων ασφάλειας, ταχύτητας αλλά και η Google να κατατάσσει την ιστοσελίδα σας ψηλότερα.

Είναι ευρέως γνωστό και θα θέλαμε να σας το υπενθυμίσουμε, η ιστοσελίδας της επιχείρησής σας που έχει κατασκευαστεί με το CMS WordPress, δεν είναι κάτι στατικό, κάτι που το κατασκευάσατε και μπορείτε να θεωρήσετε ότι τελειώνει εκεί το project. Μία ιστοσελίδα είναι κάτι δυναμικό και χρειάζεται συνεχώς δουλειά για να σας φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Η συνεχής συντήρηση της ιστοσελίδας σας θα δώσει πολλαπλή αξία στο αρχικό κόστος κατασκευής.

Διαβάστε παρακάτω την λίστα με τους 5 βασικούς λόγους για τους οποίους η εγκατάσταση του WordPress σας πρέπει πάντα να είναι ενήμερη. 


Ας δούμε λοιπόν τους 5 λόγους που πρέπει να είναι πάντα η εγκατάσταση του WordPress μας ενημερωμένη.

1. Ασφάλεια

Να είναι ενημερωμένος ο πηγαίος κώδικας για να αποφύγουμε κενά ασφαλείας και να διασφαλίσουμε την συνεχή λειτουργία της. 

2. Νέες λειτουργίες

Να μένει ενήμερη η σελίδα ώστε να μπορεί στο μέλλον να δεχθεί νέες λειτουργίες που μπορεί να ζητηθούν.

3. Διορθώσεις μικρών bugs 

Να διορθώνονται μικρά bugs (μικρο-προβλήματα) που κατά καιρούς παρουσιάζονται στο σύστημα του wordpress. Αυτές είναι οι core ενημερώσεις wordpress.

4. Ταχύτητα

Να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα. Κάθε νέα έκδοση έρχεται με αρκετές βελτιώσεις απόδοσης που κάνουν το WordPress να τρέχει πιο γρήγορα και αυτό είναι ΠΟΛΥ σημαντικό για την κατάταξη μας στης μηχανές αναζήτησης.

5. SEO – Πρώτοι στις Μηχανές Αναζήτησης‎

Η καλύτερη απόδοση της σελίδας σας θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ταξινόμηση της στις μηχανές αναζήτησης (SEO). Για να ανέβουμε λοιπόν στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων των χρηστών θα πρέπει να έχουμε τα πάντα ενημερωμένα και τακτοποιημένα.